Monday, 4 October 2010

CHAPTER 5-p.m. yang indah

sekarang nih,walaupon sebenarnye tade mood nak memblog,tapi aku nak update gak..ak nak citer pasal vacation kitorang hari ahad tuh..ye,kitorang pergi vacation..ape yang paling besh pasal vacation nih,selain seronok,ianye free..ye,free..sile jangan jealous..bukan sahaje free,malah kitorang juge di guide oleh tourist guide yang bertauliah..sile amik perhatian..ini adela pujian..tolong bersangke baik dengan ak..sape lg kalo bukan yeo XY..baru aku sedar,banyak juge sumbangan yeo XY..dari hero,menjadi tourist guide..sape kitorang?ak dan lagi 4 zombi tuh la..tapi waktu vacation tuh,mereka dan aku  bukan lagi zombi..sebab waktu tuh waktu petang..kitorang just berjalan2 keliling TTS(tempat tinggal student) aka taman tasek semenyih..


dun wanna be called siti dan ashy yg sedang merenung jao..memikirkan esok kene pergi kelas agaknye

duck of nottingham yg kesepian

duckz of nottingham

will you be my partner?

batu belah batu bertangkup..ak tataula cane nk bg batu tuh bertangkup

4 robins aka 4 zombies..dun wanna be called siti menjadi penunjuk arah

ak tataula perempuan nih roomate sape..

adekah mereka under 12 years?sile jangan konpius

gedik

bridge yang romantik

ak tatau nak describe ape

laluan sempit

laluan bangunan ungu

round tower pada waktu malam

dun wanna be called siti wat gempak tbe2 mahu mandi di air pancut..serius! ak tamo ngaku jiran


kitorang ade stalker rupenye..

ape yang kitorang dapat dr vacation nih?selain dapat berjumpe dengan anjing yang besar,kitorang juge dapat membakar kalori selama due jam berjalan..ye,,sebabnye dun wanna be called siti dan ashy ta puas2 bermain kejar2 dengan batman..da alang2 kat sini,teringin plak aku nak menyingkap kembali sejarah perkenalan yeo XY dan batman

detik pertemuan antare yeo XY dan batman..

lihat,sungguh mesra kan mereka?

detik kematian batman


sedih ta payah cerita la bile batman mati..ta sangke rupenye malam hari tuh ade la kenangan terakhir kitorang dengan batman..sebenarnye,tade kenangan pertame pon..

ok la,ak malas nk touching2 nih..tade tisu..

reference:gambar2 'menyingkap kembali detik pertemuan yeo XY dan batman' dicilok dr facebook ashy

2 reaction:

balqish said...

laen kali aku nk tolak kau dlm fountain tu yu ! hahahahaa

just call me yu said...

try ah..aku kan ikan..lg aku suke..muehehe

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template