Monday, 4 October 2010

CHAPTER 4-zombies de nottingham

ak sedang menjalani hidup yang tidak sihat untuk due hari nih..hidup tak sehat bermaksud hidup yg mempunyai sakit..lihat,sungguh pandai ak mentafsir sesuatu ayat..sile contohi..oh,tetibe ak ternampak ade tande soal dlm minda pembace..sungguh psycic ak nih..takpe..ak sungguh paham..manusia nih ade byk perbezaan tahap intelektual..barangkali,neurotransmitter dalam pale otak lambat di transfer ke next neuron..

biar ak jelaskan, menurut inche google yang berotak geliga, hidup tak sihat di sini bermaksud ko tidur lepas subuh,bangun tym zuhur dan ko ta tdo sepanjang malam..ye,sepanjang malam..sile percaye..bukan aku sorg jep..malah lg 4 robins juge begitu..berjage sepanjang malam di round tower..bukan ape,kitorg nk menimba pengalaman seorang pak guard je sebenarnye(alasan ta munasabah) shahhy dan ashy mcm biase ah..dgn guitar mereka..eh,silap..guitar ashy sebenarnye..shahhy hanye tumpang setangan..shahhy mmg begitu..kalo bab tumpang2 nih,dy selalu number satu-mitos..

ak,yeo XY dan dun wanna be called siti aka qish pula asyik menonton video..oh ye,sebelum ak mngulas lebey lanjut,ak mahu perkenalkan name baru bg qish iaitu dun wanna be called siti..dy kate,dy ta suke name qish dan ta suke juge dpanggil siti..sebabnye,ak tatau..tp ape yg pasti ialah,,dun wanna be called siti mmg gedik..lebey gedik dr shahhy sbb sengaje nk menyusahkan hdup ak menaip name beliau panjang2..sungguhla ak ta phm..naseb baik ak pro dlm typing2 nih walaupon kadang kala ade error..biasela,tiade manusia yg sempurna-fakta-Allah pon ade kate dalam love letters,kite ta ley panggil sesorang tuh dengan name yang dy ta suke..

dalam entry kali nih,5 robins telah dinaik taraf jd 5 zombies..eh,macam jalan raye pula..ape taknye,,pg2 bute berkeliaran di nottingham..mereka bukan sahaje berkeliaran,malah bergelak ketawe di round tower..bukanke hantu juge bergelak tawe?adekah mereka sama dgan hantu?ntahla..maybe,gelak tawe hantu lebih advance dan lebih seram kot..seseram citer paranormal activity pd part ending..selain itu, tidak kurang juge ade yang mahu keluarkan lactic acid lebey dgn mlompat(sebenarnye dtujukan kepade yeo XY)..mungkin tdak puas bermain buaye2 bersame batman pd malam sebelum itu..tambahan pule,mereka juge bermakan2,berpetik2 guitar dan ape2 jep aktiviti yang sama kelakuan dengannye..

ak tataula bagaimane dan kenape ak boleh tergerak mahu menjoin mereka mlakukan aktiviti yg tdak sehat nih..utk pengetahuan,ak sorg jep zombi yg mngambil kos science,lg 4 tuh sume amik kos engine..maka,bile mereka berbual2 pasal tutorial engine yg byk di mane bdak science ta pena ase,bile mereka berbual2 pasal jadual kelas yg pack di mane bdak2 science punye jadual ade byk lompang,bile mereka berbual2 pasal kehidupan mereka yg busy di mane kehidupan bdak science agak lapang..ak terase lost kat situ sbb ak tade point nk mnyampuk+ tatau nk menghilangkan ase jealous mereka mcm mane..ahaks..sorry wahai brader2 and sister2..ak tahu ayat nih da basi..tape,sekadar halwa minda..

penutup,ak sangatla ngantok sekarang..da ta mampu nk jd zombi lg..zombi yg lg 4 juge da ta mampu nk jd zombi lg sebab esok bdak2 engine ade kelas di mane bdak2 science yang mngambil bioscience seperti ak  dan pharm tiade kelas esok..sile ta perlu nk jeles di sini..sbb bdak2 engine tiade kelas pd hari rabu..maka,fair and square..

p/s:belajar adela jihad..make jangan rase rugi tym belajar..

KAKI SEMBANG

© SURA HAMBA
Maira Gall