Wednesday, 24 November 2010

CHAPTER 21-pra,present and pasca raye haji

raye haji tahun nih biase jep bg ak..seronok jugak sebab kitorang sambut kat masjid besi and alamanda? tym2 raye shopping..heh..pade aku lagi besh tahun lepas,tym aku sambut kat kkj(kolej kampung jawa)..dapatlah tgok lembu disembelih and tu lah first tym aku tgok lembu disembelih..it was quite..err..no..it was sangat2lah mengerikan sebab byk gler darah keluar!! utk pengetahuan,aku ta pengsan..ok,tu jep aku nk gtau..

masjid besi is not bad..besarlah gak..ok,aku tatau nk cakap ape..tgok jep la gambar..

teori konspirasi..anda percaye?

nih dr tempat bas kitorang parkir..kat depan yang pakai tudung purple tuh adela balqaisa,kawan dr kenya

percaye tak ni tong sampah?it was hard 4 me to believe it at first..


bilek cctv

laila cari diri dy dalam kamera..ok,aku tipu,dy saje nak masuk dalam pic nih sebenarnye

otw ke dalam masjid

jambatan yang ade kat luar masjid

foreigners yang sedang asyik bergambar
lepas sembahyang raye kat masjid besi,kitorang g window shopping kat alamanda..orang macam aku jep kot yang window shopping,yang lain door shopping kot..tapi ta dpat nk amik gambar sebab batery handphone aku kong..kalo korang penah pergi batu pahat mall,lebih kurang cam tu lah dalam dy..

kitorang balik dalam pukol 12.30 tga hari..then,lepas asar,islamic society sediakan makanan free kat student assosiation..
jangan tanye aku nih ape,aku pon tatau..sedap la gak

yummy

H2O
malam tuh,Alhamdulillah,murah sungguh rezeki kitorang,aku,laila,dun wanna be called siti..kakak2 yang duduk satu aras ngan kitorang ajak makan2 kat bilek dorang..bukan setakat makan,sempat lagi main frisbee..
lauk pauk


ayu gitu

bersedia utk menangkap frisbee

ok,tu tym di nottingham..raye haji kat uma,ta sempat nk tangkap gambar..tapi aku sempat la tangkap gambar tym aku nak balik semula ke nottingham..aku n family pergi pasar karat..tujuan sebenarnye,belikan iman basikal..
beli3

tatapan umum

green comot board

my lovely sis

muke bahagie ta payah cerita
-SETEL-

2 reaction:

T_T said...

i) eh, muke iman cm mak kw la..da besa eh die..

ii) alamanda=bp mall? ahahaha..lebih kurang ke? kalau lbh kurang, tade a aq sesat kt alamanda tu..(sib, malu kan ble tringat psl tu)

iii) stu g komen, aq bg kt fb oke?

yuhoney_s said...

!. iman tym baby mmg sebijik gler cam mak aku..da besar kalo cakap anak cine pon org caye

2. sume shopping complex ala2 same kot..kate tempat beli belah..Alhamdulillah,aku ta sesat kat sane cume konpius sket

3.ok

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template