Friday, 26 November 2010

CHAPTER 24-kewlasmet

sebenarnye kalo nk sentuh pasal classmate kat University of Nottingham Malaysia Campus mmg ta cukup satu entry kot..seronok rasenye apabila bercampur dgan macam2 orang dr seluruh dunia..Alhamdulillah,thank you ALLAH for making my prayer become true..even ta dapat g ke seberang lautan-oversea..aku tetap bersyukur dapat masok university nih..i know,HE knows much2 better than me and i believe HE had prepared something for me here..*smile*

tadi,aku and the geng masok setengah jam lebey awal utk kelas Ecology,Energy and Environment..sile amik perhatian,bukan nak bajet di sini..since zuhur masok awal,spend jep la lagi setengah jam kat kelas..kebetulan kat kelas tym tuh ade maimouna, balqaisa dan tabassum talking each other..they all from africa(kan?kalo silap,cakap)

kemudian berlakulah sesi kelas bahase melayu di situ..balqaisa bersungguh2 nak belajar bahase melayu..gua respect ah kat lu..

yg kat tengah tu lah balqaisa

kelas bahase melayu

sesi fotografi dalam kelas..dr kiri yg berdiri-aku,kak qyla,tabassum dan gan ley shu
yang duduk dr kiri-chang chi en,mas amalina,balqaisa
and paling bawah adela laila
seronok rasenye bile ade warge asing yang nak belajar bahase kite..seronok rasenye bile ade orang llk asing puji baju kurung itu cantik dan nak bg adik perempuan dy try pakai..tapi sesetengah warge kite sendiri? feel that malay language is not advance and baju kurung is too kolot huh?mengikut arahan ALLAH ta pernah kolot sebenarnye..infact,it is a truly freedom..kan?

tidak cukup bergambar kat kelas,hari tuh,bile kitorang masok setengah jam lebey awal ke lab..tu pon kitorang sempat bergambar..ok..aku ta ikot kronologi..sebenarnye kitorang bergambar kat lab semalam dan kelas hari nih..
le chatelier's and enthalpy change experiment


yg nih,potato punye experiment..entah bile..yg penting da berzaman da..

aku dan kak qyla

mas dan kak qyla


cumel huh?
penah la ade satu part tuh kitorang nak masok kelas,tapi kelas tuh masih ade kelas lain yg gune..make,kitorang pon berlepaking kat kelas lain..
try nak wat gaye dak rajin belaja tp ta jadik

yang nih pon ta beberape nk jadik

cool
kesimpulannye..haih,susah rupenye nk berlakon jadik betul2 tga wat group study..

gambar hiasan,tga makan burger..aku tatau nk describe muke laila tga pk ape..
 i thank to ALLAH for sending you- laila,kak qyla,mas amalina,dil2, dun wanna be called siti and my roomate,ashy..thanks for making-my loneliness-gone here

KAKI SEMBANG

© SURA HAMBA
Maira Gall