Sunday, 9 January 2011

CHAPTER 41-siti

dear dun wanna be called siti,read this long entry..


*****************-------------------***************


epilog:dan aku ase,ni lah waktu sesuai..

name diberi-Siti Balqish binti Mutaza

mule2 aku kenal dy,aku panggil BALQISH..last2,aku ikot dak2 nih jep panggil BAL..mase aku mule2 buat blog,aku letak name samaran dy QISH..tapi dy kate dy ta suke(oh,sungguh gedik)then aku cakap


"aku pangil kau SITI jepla"


BAL kate "no..no..no..no"(rekaan semate2)


dy tamo gak..dy kate dy ta suke dipanggil SITI..pade aku ok la kan..ala2 mcm panggil siti nurhaliza..best ape XD..aku tanye la dy kenape ta suke dipanggil SITI?dy kate mmg dy ta suke..ok,fine..aku layan jep la kegedikan dy..huh..suatu hari tym berlepaking kat bilek dorang,ntah macam mane ak boleh keluarkan soalan,


"family kau panggil kau ape eh bal?"


dan dgn teragak2 dy nak jawab..mulenye dy tamo jawab..tapi aku pakse gak nak tahu..last2 dy surrender..dy cakap


"family ak panggil ak SITI"


huh?!!what the..


ati dah ase geram tibe2..perasaan marah meluap-luap dalam dada (hiperbola) ak nk panggil SITI ta ley..apekah..


cam ni la kawan..(>")


ok fine,maybe dy nk bezakan panggilan family dgn kwn kot..aku paham..XD


dan ade satu ari aku usya handphone dy..dgn izin dy ah beb..aku,kalo orang ta bg sentuh or bukak brg dy,aku ta buat..sebab aku ta suke orang wat cam tuh kat aku,so aku tamola wat cam tuh kat orang..bak kate entah sape,kalo kite nk orang respect kite,kite kenela respect orang tuh dulu kan?


ok,sambung..aku bukak kenalan dy..mak aih,bukan name orang jep yg ade dalam kenalan dy tuh,,iron..badak..bengkok dan ntah ape lagi ade dalam tuh..macam2..nasib baik tade concentrated sulphuric acid ke,jerung ke..lau tak,abeh aku..haih..budak2 zaman sekarang..


tapi..


ade gak bende yang aku suke pasal perempuan nih
first,dy SEMPOI..dy selalu pakai tshirt dgn selipar..sebab tuh mase tym aku nampak dy pakai kasut high heel dgn blous,aku terkejut tau..woa! mcm perempuan..ok,jgn marah..maksud aku,keperempuanan..dan ok,aku tadela keperempuan sgt cume tym tuh,first tym aku nmpak dy pakai cam tuh,tuh yang aku terkejut..


second,almari dy KEMAS GILA..mcm kat asrama tym inspection..serius,aku ta tipu..mmg aku salute gila la kat dy..


last but not least,paling aku suke gila bile tym muke dy tga BLURR..haha..cuumel jep..


dan hari nih,tarikh keramat bg dy..terima kasih kepade mak dy yang bersusah payah melahirkan seorang anak bername siti..


upps!


ok,dun wanna be called siti..


kehadapan bal,
seLaMaT haRi laHiR!!!
moga kau sentiase selamat di dunia dan di akhirat

O ALLAH,thanks for sending me this gurl..



info hangat: almari dun wanna be called siti da ta sekemas tym cm tga inspection bile kitorang sepahkan sume brg2 dy dan bawak lari cadar,selimut dan bantal dy keluar dr bilek ke aras bawah..sungguhlah penat bermain kejar2 dgn dy..laila mmg terbaik sebab sempat bentang cadar,bantal dan selimut dun wanna be called siti kat round about..hua..

pesanan dr penaja:bal,mintak maaf dr ujung sel rambut ke ujung sel keratin kat kaki kalau kau marah pasal entry nih..ngee..dan pasal rumble, serius! aku mmg ade ase kesian tym nak kenekan kau..tp tapela..setahun sekali..dan tahun depan,belum tentu kite dapat bilek dekat2 cam nih,kan?kan?aku mmg sengaje..better la drp baling durian kat kau kan? XD sayang kamu..=)

2 reaction:

balqish said...

YYYUUUUUUU !!!!!!

yuhoney_s said...

baaaaaaaaaaaaaaaaal

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template