Thursday, 10 February 2011

CHAPTER 49-25 tentang aku

aku bukak blog dy..dear dun wanna be called siti..kau memang gedik..lebey gedik dr aku..mengetag "25 things about me"..tapela,layan jepla..bukan selalu ley citer pasal diri kan?kalau citer tibe2 nanti orang kate aku bajet perasan ntah pape..kan?XD

25 things about me:

1.aku bukan type perempuan yang lemah lembut dan sopan lagi ayu

2.direct

3.suke bergurau dan buat lawak ntah pape

4.sayang sume kawan2 aku dan seronok kalau bole buat dorang happy

5.suke warne biru dan firuz

6.suke berfikir dan berangan(ta yah kutuk,suke ati akulah)

7.ta suke pembodek

8.suke kucing dan tidur dgan mereka

9.sangat mudah berase kasihan dan pemalu

10.teringin jadik ahli politik(woa)

11.amsterdam musim spring(bile nak pergi?)

12.suke bende tersusun

13.ego

14.skema walaupon aku cube utk jadik tak

15.ta suke orang yang manja(sorry)

16.suke buat bende mencabar(join seekers?macam tade bende lain nak buat)

17.suke berfalsafah(patotkah aku tukar course?)

18.suke dengar bunyi muzik lagi2 piano

19.kadang2 otai dan gune bahase otai

20.suke gila aiskrim coklat,makan coklat,wafel coklat,kek coklat..coklat..coklat..coklat

21.suke menyanyi

22.bile aku kecoh aku admire seseorang tuh maknenye aku TAK cintakan dy

23.suke makan ayam goreng

24.aku bangge jadik orang kampung dan orang jawa

25.suke bahase arab

ok,di sini aku nak tag-

1.crab,my love
2. fariz,my tour guide
3.ecah,my adek
4.kak qyla,tuan kepade gedebchik
5.mas,anak tunggal
6.hasibah,orang kampung sebelah
7.abang syafik,my senior

dan sesape yang rase nak buat,buat la..aku sudi bace..=)

2 reaction:

T_T said...

no 1 tu aq ke?
heyya, im not crab.
saya sudah belajar jd spongebob, okeh.

hee:D

yuhoney_s said...

da ta mate duitan lagi ke?huhu

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template