Wednesday, 23 March 2011

CHAPTER 65-emo

SASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR

how much i hate you..

aku tahu sensitif..but WHO CARES!(evil laugh)

mase aku spm dulu

ade orang cakap

which is ofkos dalam ayat aku

"saser amik 9 subjek jep..kita 11..kita amik arab, dorang tak..sebab tuh ley dapat num satu"

sound like..


macam satu alasan yang ta logik utk ckp kekalahan kitorang kepade saser


tapi ALLAH lagi berkuase kan..


1, 2, 3, 4, atau 99 pon..susah ke senang..kalau ALLAH nak bg kejayaan..kita ta ley halang..


so, redha jep la ape yang terjadi


rezeki..who can even change that?


my fren said


"aku rase water supply kat SASER mengandungi pati kacang pistachio, sebab tu 16 orang skor straight A+, double Kisas tahun lepas tu

kacang pistachio adalah sejenis kacang yang nama tempatannya dipanggil 'kacang pandai' ."


sorry for dy punye sarcastic but i just like that..

uppss!

kite lebih cenderung memandang kelebihan orang lain dan melihat keburukan kita

which is selalu akan buat kita ta bersyukur dengan apa yang kite ade

tanpa sedar orang lain memandang kelebihan kite yang kite ta nampak dan memperbetulkan kelemahan mereka

dan kite cenderung juga melihat kelemahan orang dan riak dengan kelebihan kita

tapi kite lupe bahawe semua itu dr ALLAH

pandanglah kelemahan orang dengan penuh kesyukuran atas kelebihan yang dikurniakan dan jadikan kelebihan orang sbg pembakar semangat kite utklebih berjaya dr mereka

sebab tuh tiade yang sempurna di dunia sebab kita sepatutnya saling melengkapi

>.<

nota kaki : still ta puas hati ngan saser tapi tahniah.

KAKI SEMBANG

© CERITERA ET CETERA
Maira Gall