Saturday, 21 May 2011

CHAPTER 79-delaila

birthday!

20mei1992

selamat hari lahir yang ke 19 kepade laila syamimi..ok, sekarang kau da tue macam kitorang walaupon kau kecik macam budak2..part paling best, lepas nih ta bole lagi nak cakap umur kau 18 plus2 bile orang tanye umo kau bape..haha

byk bende yang aku belaja drp kau especially buat kad2 kreatif macam kad birthday..baru aku tahu aku mmg berbakat..haha..lupe nak amik gambar kad yang aku bg kat kau nak tunjuk kat dorang nih mane tahu ade tempahan(bajet cantik)

dan sepanjang tahun nih mmg seronok la dapat jumpe kawan2 yang same2 nak berubah ke arah yang lebih baik..selalunye aku jumpe kawan yang mmg da baik sejak azali..make automatically aku jadik baik..never it from deep inside my heart yang aku nak berubah..bile kat sini, jumpe dengan korang, ye, aku rase seronok dan bersyukur sangat..even la aku dr kisas, but knowledge without any action is no function..at least skang aku tahu kenape aku buat sesuatu bende tuh..

and yes laila,nak berubah mmg bukan senang..ianya perlukan semangat dan kekuatan..tapi bile da start buat, kite takkan rase nak patah balik..thank you for being a very supporting and crazy friend..

2 reaction:

deqnamalu said...

yu!!
thank u very the much
a post about me??
so sweeeeettttt =D

yuhanes said...

i am..=)

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template