Monday, 23 May 2011

CHAPTER 80-holiday

merdeka!



gila patriotik..but this word for me is only applicable during final exam when your examination prefex(haha..aku tatau BI betol dy ape) cakap "examination is over..please stop writing" yeay!

Alhamdulillah..lepas nih cuti 3bulan tatau nak buat ape..senior yang sorang dekat nott tuh da abes dulu drp aku..cess..tapela, as long as im not the final one to finish the examination..(macam sorang budak yang tengah belaja kat miat skang..haha..sorry, sadis siket)

cane kertas2 exam yang aku jawab tuh tataula result dy nanti ape..as long as berusaha..aku ase ade certain subjek yang teruk..yela..kalau setakat selak2 mane nak dapat result baik kan..tuh mmg my bad la..tapi lecturer ta aci letak subjek spm dalam soalan exam yang ta penah di ajar semula tym class..cane nak cari total frequency kalau dy cume bg mean dan standard deviation? lupe duh..ok, orang2 yang bijak pandai bace belog nih ta payah jawab..aku pun tamo tahu..haha

yang terpenting skang adela..BALIK RUMAH..i miss my bujang (kucing putih yang gemuk sedap dipeluk)nak bawak dy jalan2 naik moto macam hari tuh..jgn terkejut dy suke naik moto..ofkos ta jatuh sebab kuku dy cengkam seat..aku tataula dy spesies rempit mane suke naik moto..haha..sebelum aku balik sini utk final exam, aku pesan kat dy (bace dgn nada lembut dan touching)

"bujang nanti kalau kakak tade kat uma jgn gaduh jep tau..muke da teruk da kene cakar..lagi satu, kalau buang nak mati, tunggu kakak balik..jgn mati tym kakak kat sane kay?"

oh, aku mmg penyayang..haha..

kepade sesiape belom abes exam teruskanlah berusaha while kitorang yang da abes nih berlepaking kat uma..:)

0 reaction:

Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template