Tuesday, 27 September 2011

CHAPTER 87-cerita gila

fuh, penat gila buang sume perkataan chapter kat setiap post (sebenarnye buang perkataan chapter kat 5 post terakhir jep)

Alhamdulillah, sampai jugak kat nottingham. gila lambat update status. macam sume orang, aku juge menghadapi masalah tym nak daftar u ni. tapi malas nak cerita. haha.

dah masuk degree nih terase nervous plak bila membayangkan kehidupan tym degree sekarang nih. dalam hati terase macam nak jadik macam budak2 balik. kene start pikir pasal praktikal, thesis final year, examination, lecture baru, kawan baru, pastu dah habis nanti nak kahwin ngan sape. ek? haha.

jap lagi ade kelas plant technologies.

tuh jep kot nak cakap.

ok, bye.


Follow by Email

 

BingKiSan Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template