Friday, 25 January 2013

cuti sem

heyya. just imagine betapa lama aku tak update blog. ok, tak payah imagine, anda boleh tengok bulan berapa aku last post kat ruangan blog post di sebelah. hihi.

omg awkwardnya nak update blog setelah sekian lama tak update. i have total three blogs. satu, blog terbengkalai. yang terbengkalai tu memang dah tak letak dalam budget tahun 2013 sebab plan nak terminate. dua, private blog. ouh, private blog nieh memang selalu update. teeheee. nama pun private blog. yang ketiga, this blog, blog umum. bila dah lama tak update rasa kekok nak menulis kepada orang-orang umum. eh?

aku baru start cuti sem. tadelah baru, tapi dah 5 hari gaklah kat uma. cuti sem 2 minggu jew tapi okaylah kannnnn. i have so much things to do sampai tak tahu nak buat mana satu dulu. see, orang perempuan memang susah dalam menyusun priority.

target aku, dapat buat salah satu pun okaylah. haha.

okaylah, kepada yang tengah cuti sem tu, manfaatkanlah masa dengan bende yang korang rasa bermanfaat. kepada yang tak cuti sem tu, well.......

okaylah. byeeeee!

KAKI SEMBANG

© SURA HAMBA
Maira Gall